Rizort koji će vam pružiti
najbolje iz prirode i okruženja

Ukoliko tražite nekretnine u maloj mediteranskoj zemlji kao što je Crna Gora, pred sobom imate brojne mogućnosti, jer je Crna Gora prepoznata kao poželjna turistička destinacija, sa toplim i suvim ljetima i blagim zimama. Ako je Vaša želja kupovina nekretnine na moru, u Crnoj Gori, na inspirativnoj lokaciji koja vam pruža sve privilegije nevjerovatne prirode, ali i infrastrukturu koja omogućava komfor i luksuz, upoznajte Čanj – neotkriveni biser crnogorske obale i dom AMMA Resorta.

Raznovrsni tipovi apartmanskih jedinica, mirno okruženje i bezgranične mogućnosti za aktivan način života čine AMMA Resort mjestom na kojem se u zagrljaj stapaju netaknuta priroda i urbana gradnja. AMMA Resort savršeno je usklađen sa lokacijom i utapa se u krajolik, tako uzvišeno, a istovremeno pristupačno, savremeno i istorijski, uz prepoznatljiv mediteranski šmek.

Prodaja nekretnina u Čanju, Crna Gora – za više informacija možete nas kontaktirati na sljedeći način.

Nekretnine u Crnoj Gori i AMMA Resort nude brojne benefite za investitore

Luksuzne nekretnine koje se u Crnoj Gori sve više razvijaju tokom poslednjih deset godina, osim što upotpunjuju turističku ponudu, predstavljaju i podsticaj za strane investitore.

Jedinstven mediteranski pejzaž ispresijecan je luksuznim rizortima poput Porto Montenegra i Luštica Baya, udaljenih svega sat vremena vožnje od AMMA Resorta Čanj, pa su ova popularna turistička mjesta povezana obalom koja oduzima dah. Osim toga, AMMA Resort je udaljen svega 40 km od dva crnogorska aerodroma, Tivta i Podgorice. Konstantan razvoj putne infrastrukture i avio povezanost sa brojnim svjetskim destinacijama olakšavaju transfer i saobraćaj.

Crna Gora, zemlja političke, monetarne i makroekonomske stabilnosti ima identičan tretman za domaće i strane investitore, uključujući pojednostavljenu proceduru za startapove sa fondom od samo 1€ i veoma povoljnim poreskim sistemom sa porezom na dohodak 9%, čime kupovina nekretnine u Crnoj Gori postaje sigurna investicija.

Ova atraktivna lokacija u Čanju i AMMA Resort dodatno omogućavaju razvoj privrednih aktivnosti, pa je Čanj odličan izbor ako tražite nekretninu na prodaju u Crnoj Gori, imajući u vidu konstantan razvoj. AMMA Resort sada može ponuditi podjednako luksuzne nekretnine kao Porto Montenegro ili Luštica Bay.

Članstvo u međunarodnim organizacijama poput EMU, OSCE, WTO, NATO i CEFTA-e, kao i status kandidata za članstvo u EU, doprinose da Crna Gora bude dobro povezana sa više od 80 destinacija posredstvom dva međunarodna aerodroma.

Prodaja apartmana na moru – saznajte više o dostupnim apartmanima u Čanju, Crna Gora.

Pogledajte AMMA Resort apartmane

AMMA Resort je oaza mira i mjesto za aktivan odmor

Ako tražite biser netaknute prirode za nesmetan odmor ili, urbani kompleks sa mnoštvom sadržaja za aktivan odmor, ili pak, oboje – AMMA Resort će vam pružiti taj užitak.

Ovaj kompleks je projektovan tako da podjednako može prigrliti nemilosrdne planinske stijene i toplo i pitomo Jadransko more. Sve apartmanske jedinice, njih 244, imaju pogled na more.

Kupovinom apartmana u AMMA Resortu ne birate samo između tri bazena, otvorenih teniskih i terena za košarku, restorana i dječijeg igrališta, već birate i svoju mirnu lokaciju s vrlo malo saobraćaja, podzemnom garažom sa dovoljnim brojem parking mjesta i dodatnim komforom. Za lakši i brži pristup, kompleks je liftovima i stepenicama povezan s obalom, plažnim restoranima i barovima na šetalištu.

Pobrinuli smo se da vlasnici u potpunosti uživaju u komforu i luksuzu koji nudi AMMA Resort. Zato je naša briga održavanje kompleksa i zelenila, obezbjeđenje i briga o životnoj sredini.

AMMA Resort – prodaja apartmana na moru u Čanju. Kontaktirajte nas!

Šta nudi AMMA Resort?

Osim apartmanskih jedinica dostupnih u Katalogu 2, Katalogu 3 i Katalogu 7, AMMA Resort nudi raznovrsne strukture i kvadrature: od udobnih garsonjera od 42 m2 do veoma prostranih penthausa od 178 m2.

Zgrada 2, 3 i 7 koje se nalaze u katalozima imaju šest spratova i nude različite strukture i kvadrature apartmana.

Garsonjere u ovim zgradama dostupne su u kvadraturama od 42 do 67 m2 Za sličnu kvadraturu, AMMA Resort može ponuditi i druge strukture: jednosobne apartmane koji se kreću od 60,5 do 69 m2.

Ponuda dvosobnih apartmana predviđa kvadraturu od 80 do 120 m2 2 , dok se kvadratura trosobnih apartmana kreće između 118 i 178m2

Penthause apartmani imaju više različitih kvadratura.

Spisak apartmana sa preciznim položajem zgrada, kvadraturom i strukturom svakog apartmana za prodaju u zgradama 2, 3 i 7 u AMMA Resort-u u Čanju možete naći u katalozima 2, 3 i 7.

Pogledajte apartmane za prodaju

Vaše mirno mjesto i vaš komad sunca

AMMA Resort je sigurno mjesto, uvijek spremno da vas dočeka i pruži vam najbolje od mora, planina, sunca i neba. Pustite da zagrli vašu dušu i prepustite se njegovoj magiji. Sa zadovoljstvom smo projektovali ovaj kompleks koji se savršeno uklapa u pejzaž i obalu, stavljajući na prvo mjesto zadovoljstvo naših gostiju.

Zato vas pozivamo da nam se obratite u svako doba i obećavamo da ćemo nastaviti komunikaciju i nakon što preuzmete vašu nekretninu.

Prodaja stanova u AMMA Resort-u, Čanj, Crna Gora – slobodno nam se obratite za sva pitanja. Očekujemo vaš poziv!